No niin,päivä vietetty sairaalassa ja nyt kotona kovien kipujen ja verilappujen vaihdon parissa. :D Eli tänään vihdoin ja viimein tuo oikea nilkka tähystettiin.Uloimman nuppiluun kohilla siellä pystysuunnassa olevien luitten välissä oli luupiikku,arpea ja rustoa,jotka lääkäri poisti.Nyt jalka on todella pahasti turvoksissa ja suolaliuosta,millä ne nilkan huuhteli,tulee haavojen kautta ulos veren kera.Ja aika runsaasti vieläpä.Koko ajan on pidettävä jalkaa koholla.Pari päivää ainaki kynkätään keppien kanssa ja sitten voinnin mukaan aletaan pikkusen painoa jalalle varaamaan.

Kärsin tosiaan yht.14kk kipuja tuon nilkan kanssa.10kk kerkesin kärsiä ennen ku joku asialle edes jotain teki.Sain siis marraskuussa lähetteen ortopedille joka heti laittoin lähetteen rötgeniin ja tähystykseen.Onneksi! :)

Kuukauden päivät olen nyt sairaslomalla ja sen jälkeen mun ymmärtääkseni viel viikko talvilomaa.Eli on todella hyvin aikaa neuloa ja virkata kaikenlaista. :D Sisko lupas huomenna tulla lasten kanssa piristää päivää. :)

Ei muuta ku hyviä neulomis ja leipomis hetkiä kaikille lukijoilleni!Ja ei kannata välittää jos on vähä sekavaa kirjotusta/kirjotusvirheitä,laitetaan ne kovan lääkityksen piikkiin. :P