Tässä siskon,veljen ja siskon poikien joululahjat.

Nämä sukat menevät pikkusiskolleni.Hän halusi sukat,joissa varsi on samalla lailla ku säärystimissä.Varsi siis tehty seuraavasti:3krs oikein,*6krs nurin,4krs oikein* ja tätä jatketaan halutun mitan verran.Lopuksi vielä 3krs oikein.Silmukoita 52 ja sukan koko on n.37.Lankana Taikalangasta ostettu Taikasukkis ja puikot 2,75mm knittarit.Koko 150g kerä ei menny lähellekkään.Turhaan tekohetkellä murehdin et riittääkö lanka. :)

Nämä perussukat menevät pikkuveljelleni ja näissä samasta paikasta ostettu värjätty 7-veikka lanka.Silmukoita 44 ja kokoa näillä n.40.13-vuotiaalla kumminki sen verran kapee jalka,niin siksi tuon verran vain silmukoita.Näissä käytin 3,5mm knittareita.Ja tosiaan,kumpiakaan sukkia en ole vielä päätekllyt.Eilen hyppäs viimenen sukka pois puikoilta,mutta onneks on viel vajaa viikko aikaa nää päätellä. :D

Veli sai ite valita langan ja värin mistä tehdään.Ja niin sai myös siskoni.Ihan kivan väriset tuli molemmista sukista. :)

Nää on sitten ne poikien pipot.Vihree pipo menee nuoremmalle ja isompipäiselle Eetulle(tästä tuli ihan hervottoman kokonen,ois saanu omasta mielestä ollu pienemp,lupauduin kyllä tekee pipon kolmannen kerran uudelleen mut ei kuulemma tarvi) ja sininen pienemipäiselle ja vanhemmalle Eemelille.Molemmat langat oon itse värjänny ja lankana on Janne.Värjäsin nämä kool aideilla ja niin,et annoin langan olla kerällä,kastelin sen ja sitte upotin toisen pään väriin. :) Helppoa ja nopeaa.Sitten vaan vyyhditin ja annoin kuivua.Kivasti menee näissä nuo "raidat".Ja ihan siis sattumalta. Toivottavasti ovat sopivia ja pojat käyttäisivät näitä sitten kans. :)

Eräässä postauksessa oli kuva ruskee-vaaleanpunaisesta piposta,niin se meni siskon tytölle Minealle,vähä niinku joululahjaks.Kuulemma ollut tosi mieluinen.Isosiskolleen Miljalle tein sitten musta-pinkin pipon Maija-langasta.Ja ollut sekin käytössä.Vaik siit tuli kyl niin iso,et ois vaik aikuselle menny. XD Mut ei haitannu Miljaa yhtään. :)