Tää on ihan tällänen kuvaton teksti. :) Pakko vain tulla jotain kirjottamaan tänne.Täällä ollaan koko viikonloppu leivottu,ja neulomaan ei oo juuri keritty.Eikä oikeestaan oo pystynytkään.Lauantaina oli mun vuoro olla töissä,ni enköhän menny sitte polttamaan sormeni.Kuuma gn-vuoan kansi tuli oikeen käden keskisormelle ja kyllä sattu.Se ilta ja eilinen päivä meni nyt joten kuten mutta tää päivä ei oo menny hyvin.Eilen loppusiivouksia tehdessä(leivonnan jäliltä),kynsi osu ihan pikkusen palohaavaan,ni eiköhän repässy ihon siittä päältä pois.Ei muuta ku tuppo sormeen.Palohaava on siis  yhden nikaman pitunen.Nyt on sit yritetty vaan elää sen kaa,et hetkeen ei neulota. :( Pitäis kylläki päästä,tai siis pystyä,neuloo ku ois viel kolme paria sukkia ja yks pipo mitkä pitäis saada jouluksi valmiiksi.+ sitte viel osa leipomuksista.

Leipomuksiin palatakseni,ni tätini teki tilauksen jouluksi ja niitä on nyt täällä leivottu.Piirakoita neljä pellillistä,pari täytekakun pohjaa,paraisten pipareita,maustekakkuja,vaaleita kuivakakkuja,kääretorttuja,täytettyjä vaaleita pipareita.Siinäpä ne tais olla.Enää ei tarvis tehdä ku noi kolme viimestä tuotetta. :) Niin ja leivoin mä eilen lisäksi(ihan omaan pakkaseen) valkosuklaa keksejä.Ihan mielettömän hyviä tuli. :P Et voiton puolella ollaan jo. :D

Viime viikolla tuli myös välimuistaminen salaiselta neuleystävältäni,mutta kuvaa en saa,ku kamera jäi mökille.Paketissa oli ihana vihree pipo,pieni kangassydän sekä joulukalenteri.Kiitos vielä kerran ihanasta paketista Sny:ni! :) Oma pakettini odottaa jo lähetystä,mut ajattelin et loppuviikosta vasta sen postiin vien. :) Viimeinen paketti,jossa siis paljastetaan oikea henkilöllisyys.Kiva vaihto oli,ja varmasti osallistun uudelleenkin.. :)