Tein tälläistä kakkua viime viikolla ku halusin kokeilla uutta ohjetta.Ohje on täältä.Oli muuten ihan hyvää mutta toi punanen kerros tos päällä oli liikaa.Eli kannattaa todellakin tehdä vain ohjeen mukaan.Itse tein reilumman annoksen. :) Kakku on tehty 24cm irtopohjavuokaan.

Pohja:

200 g suklaakeksejä

50 g voisulaa

Murenna keksit ja sekoita murut voisulan kanssa ja painele irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:

2 dl kermaa

120 g marianne Crush-rouhetta

200 g rahkaa

5 liivatelehteä

1 dl vettä

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mariannerouhe ja rahka.Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia.Kuumenna vesi kiehuvaksi.Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sulata ne veteen.Sekoita liivateseos kevyesti käännellen marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle.Anna kakun hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes kakku on hyytynyt.

Marjatäyte:

400 g marjoja

4 liivatelehteä

1 dl sokeria

1 dl punaista mehua

Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa.Liota liivatteita runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia.Puristä niistä ylimääräinen vesi pois ja sulata ne kuumaan mehuun.Sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja kaada seos hyytyneen marianne-kerroksen päälle.Hyydytä kakkua jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.