Tässä yksi ilta toinen isosiskoni soitti mulle ja kysy et voisinko tehdä hänen yhdelle tutulle pari voileipäkakkua.No,lupasin tehdä ja pitihän se sit ruveta ja kokeilla et tuleeko niistä mitään ku koulussa olen yhden kakun tehnyt. :) Kohtuu hyvin onnistu ja täytteen ohjeen kopsasin siskoltani ku se sano et sillä on hyvä ohje.Kuvista sen verran,et pieni kakku on se mun koekakku ja kaks isompaa on sitten ne mitkä sille naiselle meni.Isompiin kakkuihin eka täytteen tein nelin kertasena ja toka täytteen kolminkertasena ja hyvin riitti.Päällisen tein kaksinkertasena ja sitä silti jäi melko paljon yli. :) Kostutusliemen tein myös kaksinkertasena ja sitäkin jäi.

1250021592_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250021571_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250021582_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kinkku-voileipäkakku:

Täytteet on pienenpään kakkuun.

Leipänä käytin Pågenin jätti ranskista ja raskeria.Isoihin kakkuihin sai varata toista yhden ja toista kaksi pakettia

Kostutukseen ½l vettä ja lihaliemikuutio

Täyte1:

400g italiansalaattia(kahteen väliin)

Täyte 2:

(tätä myös kahteen väliin)

1 tuubi Kavli kevytmajoneesia(à 275g)

½ purkkia kermaviiliä

puolikas paprika silputtuna

1pss savusuikaleita

Sekoita kaikki aineet keskenään

Päälle:

1prk flora vispiä vaahdotettuna

Koskenlaskija palvikinkku sulatejuustoa

½ tuubia Kavli kevytmajoneesia

Vinkki:Leikkaa leivistä reunat pois ennen kasaamista ja kokoa kakku niin,että saumat ei tule samoille kohille,näin kakku pysyy paremmin kasassa leikattaessa.