Tässä yksi ilta toinen isosiskoni soitti mulle ja kysy et voisinko tehdä hänen yhdelle tutulle pari voileipäkakkua.No,lupasin tehdä ja pitihän se sit ruveta ja kokeilla et tuleeko niistä mitään ku koulussa olen yhden kakun tehnyt. :) Kohtuu hyvin onnistu ja täytteen ohjeen kopsasin siskoltani ku se sano et sillä on hyvä ohje.Kuvista sen verran,et pieni kakku on se mun koekakku ja kaks isompaa on sitten ne mitkä sille naiselle meni.Isompiin kakkuihin eka täytteen tein nelin kertasena ja toka täytteen kolminkertasena ja hyvin riitti.Päällisen tein kaksinkertasena ja sitä silti jäi melko paljon yli. :) Kostutusliemen tein myös kaksinkertasena ja sitäkin jäi.
Kinkku-voileipäkakku:
Täytteet on pienenpään kakkuun.
Leipänä käytin Pågenin jätti ranskista ja raskeria.Isoihin kakkuihin sai varata toista yhden ja toista kaksi pakettia
Kostutukseen ½l vettä ja lihaliemikuutio
Täyte1:
400g italiansalaattia(kahteen väliin)
Täyte 2:
(tätä myös kahteen väliin)
1 tuubi Kavli kevytmajoneesia(à 275g)
½ purkkia kermaviiliä
puolikas paprika silputtuna
1pss savusuikaleita
Sekoita kaikki aineet keskenään
Päälle:
1prk flora vispiä vaahdotettuna
Koskenlaskija palvikinkku sulatejuustoa
½ tuubia Kavli kevytmajoneesia
Vinkki:Leikkaa leivistä reunat pois ennen kasaamista ja kokoa kakku niin,että saumat ei tule samoille kohille,näin kakku pysyy paremmin kasassa leikattaessa.
Kommentit