Kerrotaanpa vähä tietoja ja toiveita jotka minulle paketteja lähettävät. :)

Eli,silmiini osuu nykyään paljon kirkkaita värejä:turkoosi,lilan eri sävyt,fuksia,pinkki(no joo,sama asia ku fuksia),kirkkaammat vihreet ja joissaki määrin myös keltainen.Outoa sinällään,koska aina aikasemmin olen ollut tummien sävyjen ystävä :)

Neulon eniten sukkia.Lapasia ja pipoja tulee jonkin verran neulottua.Seuraava haaste olisi tehdä jokin kaunis huivi.Ehkä enempi jokin shawlette tyyppinen.

Kerroslaskurin sain viime sny-kierroksella,ja silmukkamerkkejä on jonkin verran tullu ostettua.Enempi tulee käytettyä avattavia,mutta ainahan niitä tarvii,ja välillä menee hukkaan/rikki.. :D Sukkablokit kiinnostais,vaikka ihan vain jos jollaki ois "kaavat" niihin. :)

Luxus lankaa on alpakka,josta pidän todella paljon(jos sitä vaan raaskii käyttää) :) Annis huivista ois tarkotus tehdä koeversio novitan alpakasta,joka oli yllättävänki pehmosta.Ainut lanka mitä en tykkää neuloa,on mohair. :D Ei oo mun lanka yhtään. :P Muita "luksuksia" ei oo tullu ostettua.Merino-,silkki-,bambu jne. langat.Ihan älyttömän ohuet langat ei oo myöskään tarkotettu mun hermoille. XD Maksimissaan se 100g=420m on ohuin lanka mitä just pystyn neuloo. :)

Pitkiä puikkoja on oikeastaan kaikkia kokoja,sukkapuikkoja kans,mutta nykyään eniten tykkään neuloa knittareilla,niin niitä ei ole oikeastaan ku 3,5mm koossa.Pyöröjä ei ole juuri ollenkaan,ja nyt kun Annista suunnittelin ruveta neuloo,niin 80cm pyöröjä pitäis käydä hommaamassa..Vähä kaikkia kokoja 3mm ylöspäin.Kuhan joku sisaruksista tulis käymään et vois kyydissä vaik päästä käymään kylän pinnassa... :) Addeja ja bambu-puikkoja tulee knittareiden lisäksi käytettyä. :)

Ja tosiaan,meil on koira ja se tykkää kaikista ylläreistä. :) Ite en juo kahvia,teetä enkä kaakaota.Karkeista menee oikeastaan kaikki.... :D

Jalan koko on 39,päänympärys 56-57cm ja käden koko on M(7.5)

Siinäpä nyt joitain tietoja minusta... :)

Muoks.Nyt on katottu mun pyörö tilanne.80cm pyöröjä löytyy seuraavissa koissa:3, 3.5, 4, 45, 5 ja 6mm.sitte 60cm 6mm ja 40cm 3.5mm pyöröt on myös. :)

Muoks2. Yks asia mitä ois kiva kokeilla,on sellanen huivineula vai mikä se on.Sellanen esim pyörylä jonka läpi sit laitetaan sellanen neula..Hirveen vaikeesti selitetty. XD