Kolmet polvarit tuli tehtyä.Tässä ekat:

Kuva on vain takaa otettu,joka seki on huonolaatunen.Mut jos niistä edes pikkusen ideaa näkis.Ohje on otettu ööh...olikohan talven novita-lehestä.Ohjeen mukaan tehty.Ei ollu mieluisen väriset eikä toi "palmikko" ollut kiva joten nää lähti maailmalle neulomon neuleet kiertoon-ketju toisinpäin osiossa. :)

7-veikan sateenkaari-langasta piti itelle saada polvarit ja mieluisammalla palmikolla ku edelliset.Edellisiä tehdessä oli jo ajatus et seuraaviin teen valepalmikkoa.Joten tälläset niistä tuli:

tässä viel hiukan "parempi" kuva palmikosta :)

Alotuksessa mulla oli 65s ja resoria tein 15cm.Alotin kierroksen 1n,*3o,2n,3o.. * Ullaneuleen sivuilla rinsessa-setissä on hyvä ohje tohon valepalmikkoon.Resorin jälkeen heti ekalla kierroksella ekan puikon palmikon jälkeen kavensin 2s oikein yhteen jonka jälkeen jatkoin 10cm sileää.Sitten alotin kavennukset.Eka joka 7krs kerran ja sitten joka 4krs niin kauan et silmukoita oli yhteensä 44.Kavennukset siis eka puikon 6s jälkeen oikein yhteen ja 6s ennen viimeisen puikon loppua 2s ylivetäen yhteen.Sitten niin kauan sileää ku et on sopivat.Näistä tein pitemmät kuin nuista ekoista.Ennen kantapäätä tein 4krs sileää oikiaa ja näissä on tiimalasi kantapää.Missään en ole ohjetta nähnyt näihin(siis tällä palmikolla tehtynä),joten voi sanoa että ohje on oma. :) Paitti hiukkasen käytin sitä novitan ohjetta,mutta aika paljon sitä on muutettu.Joten jos teet tällä ohjeella,muista linkittää ja kertoa mistä ohje on otettu.Kiitos! :)

Yhdet sukat tein vielä tällä ohjeella siskolle,mutta kuvaahan en tietenkään muistanut ottaa.Lanka oli kans 7-veikkaa mut eri väristä raitaa ku näissä on käytetty. :) Pitää yrittää muistaa ottaa kamera joskus mukaan ku siskon luona meen käymään. :)